//

bloggercat 2009.04.20. 00:00

Intro

Blog 2.0


Tartozom egy vallomással...
Kommunikáció függő vagyok. Az a fajta, akinek szinte mindegy, hogy két vagy csupán egyirányú folyamatról van-e szó, a lényeg maga a tevékenység. Információt adni, kapni, és mindezt lehetőleg folyamatosan. 

Az ember azt hinné, hogy ezzel a függőséggel viszonylag könnyű együtt élni. Pedig ez korántsincs mindig így. Persze jó társasági ember lehetek, de olyankor is késztetésem van a kommunikációra, mikor tulajdonképpen nincs miről beszélni. Gyerekkoromban például rendszeresen leküzdhetetlen vágyat éreztem, hogy "megrontsam" a szűz füzeteimet, melyek iskolai célú felhasználásukat várva lapultak a fiókomban. Írni, írni, írni, megtölteni az üres papírt... Aztán a lelkesedés persze hamar elszállt, néhány oldal után befuccsolt az összes "naplókísérletem". 


Úgy döntöttem, ismét teszek egy próbát, ezért  indul útjára a saját blogom - információt adni - most éppen magamról, a nagyvilágnak. Felmerülhet persze a kérdés  (jogosan), hogy ugyan kit is érdekelhet mindez? Nos, a naplóm egyszerre két célt is kiszolgál. Egyrészről saját magamat szórakoztatom vele, friss szingliként segítem saját napról-napra történő túlélésem, másrészről igyekszem némi vigaszt nyújtani a hasonló cipőben járó kedves kollégáknak ;)

Mirelitkitten - lassan felnőve ;) - BloggerCat

A bejegyzés trackback címe:

https://mirelitkitten.blog.hu/api/trackback/id/tr671086298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása