//

bloggercat 2009.04.29. 16:50

Fing Shui

Egyik nap átjött hozzám a nővérem, amolyan csajos lelkizésre. Nem is tudom, melyikünk szorult éppen nagyobb vigasztalásra, de tény, hogy nagyon belemerültünk a pasi témákba. Néhány percnyi átszellemült (és bölcs) hallgatás után egyszercsak odanézett a függönyömre, amire egy az anyaggal azonos árnyalatú műanyag pillangó volt felcsíptetve. A felismeréstől felcsillanó szemmel szinte kiabálni kezdett: - Te... a Feng Shui szerint nem szabad egyedül tartani a pillangót, mert az párkapcsolati válsághoz vezet!
Ó hogy az a... eddig nem tudtam, miért is szakítottunk :D Ezúton is üzenem az összes kedves Feng Shui-t ismerő eladónak, hogy rohadjon meg, ha hagyja, hogy a tudatlan vásárlók páratlanul vegyenek pillangókat! Ki tudja, hány párkapcsolat szárad már a lelkükön ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirelitkitten.blog.hu/api/trackback/id/tr891093878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása